• Inspiration 1 och 2

  Posted on oktober 10, 2006 by in Konst och kultur

  1. Nej, det handlar inte om butikskedjan. Det handlar om mänsklig inspiration! Bosse Silborn, min kollega på skolan, visar upp några av sina enastående fotografier i JAHAJA. Det finns en effekt, även kallad JAHAJA, som inspirerar i det tysta. Men kommentera gärna högljutt.

  2. Henrik
  vill tipsa om den nya dokumentärfilmskvällen ”doclounge” på inkonst på måndagkvällar!

  Ovanligt läcker hemsida!!

  Relaterade bilder:

No Responses so far.

 1. Bosse skriver:

  När jag ser att du vågar visa upp dina bilder, att du är stolt över vad du skapar, ger det inspiration att också våga. Tycker mycket om både dina målningar och dina fotografier. Nu har jag tillbringat flera kvällar med att leta upp och utöka de bilder som jag tycker om och gärna visar. Dessvärre har comhem strulat till det med sina servrar så det har inte gått att uppdatera sidan på en vecka. Jag hoppas i alla fall att jag kan lägga ut det nästa vecka. Kämpa på med dina publikationer, Eva, och fortsätt att inspirera oss andra. Det sprider sig som ringar på vattnet! /Bosse

 2. Evan skriver:

  Tack Bosse, det känns bra att höra! Det är inte något som jag räknade med, att jag skulle kunna inspirera. Men – JAHAJA-effekten är stark!