• Vändning

  Posted on december 28, 2006 by in Allmänt filosofiskt

  Äntligen är vi längst ner i årscirkeln, och snart går det uppåt. Juldagarna bjöd här i söder på gråväder och skarp sol på juldagen. Vi går ut så fort solen visar sig för att fylla på solcellerna, ja, de inre alltså.

  Jag fick många fina klappar som kanske kommer att dyka upp i sett&läst som kanske egentligen kan utökas till &hört. Jag fick Dylans senaste och så mycket annan musik på skumma samlingsskivor som heter sånt som ”lugna ner daj” eller ”hoppetoss” eller ”jump it!”.

  På juldagen kom det en kommentar i JAHAJA från Fredde i Byxelkrok. Han kommenterade på denna sida mina rader om entreprenörerna på turistorterna på Öland. Det kändes väldigt kul att någon hade hittat in till JAHAJA, någon som inte finns med i sändlistan. Jag har svårt att göra mig sedd i google trots olika sorters försök via tips från kamrater (Annika hjälpte mig bland annat). Nu finns jag också med i SUNET:s katalog, tips från Magnus E. Vad ska man göra? Har någon tips så hör av er.

  Snart är det nytt år. Tiden går fortare och fortare, står det i ett julkort vi får från en före detta granne. Det gäller, det gäller, att sakta ner tiden när den går så fort. Det gör man, tycker jag, genom att göra roliga saker med dem man älskar. Kram till er alla!!

  Relaterade bilder: