• Jag ställer ut

  Posted on mars 1, 2008 by in Konst och kultur

  På lördag börjar jag ställa ut  i Dalby, och alla läsare av JAHAJA är välkomna, på vernissagen eller senare:

  Jag har lagt ut mina senaste alster som alla kommer att ingå i utställningen, i MÅLAT. Jag hoppas få plats med minst 20 bilder. Kanske vi ses!?

  Andra bloggar om: Dalby, konst, vernissage, akvarell

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Tänka sig, det där hade jag redan snokat reda på.
  Har till och med lokaliserat biblioteket i Dalby.
  Lycka till med utställningen!

  http://www.nytimes.com/library/arts/082200joni-mitchell-art.html

 2. Evan skriver:

  Det är intressant det här, hur många som sysslar med konst, musik eller litteratur, ofta jobbar med mer än en uttrycksform. Jag tänker på Joni som du länkade till en artikel om. Dylan har ju även han gjort så. Och många andra. Känner du till Miranda July som gjorde You and Me and Everyone We Know? Hon är också en sådan experiemterande person.

 3. Jah Hollis skriver:

  Jag känner till titeln på filmen men inte mycket om Miranda July.
  Neil Young hade med sig en konstnär på scenen när han spelade nu senast. Han stod hela konserten i bakgrunden och målade och sedan hade han färdiga målningar som illustrerade varje låt som spelades under den delen där bandet var med på scen.
  Om du kollar på den något suddiga bilden jag tog från konserten så ser du en av tavlorna i högra kanten av scenen.

 4. Evan skriver:

  Det låter häftigt med konstnären (jag såg duken på bilden). Det finns en koppling mellan bild och musik tycker jag ofta. Miranda är väl inget geni men kul och experimenterande. Kolla på http://mirandajuly.com/. Då får du bland annat veta att hon röstar på Obama.