• Vinster

  Posted on november 5, 2008 by in Övrigt

  Rätt kandidat vann, tack och lov:

   

  Valbåt (!!) utanför Manhattan

  Det känns som en stor lättnad. Samtidigt är förväntningarna enorma på honom att vända den svåra ekonomiska situationen, avsluta kriget i Irak, göra något åt miljöproblematiken i detta extrema bilsamhälle. MEN! Glad är jag ändå. Hoppas att han har goda säkerhetsvakter. Färgad president, demokrat. Oroande ur säkerhetssynpunkt.

  En annan vinst: Vi (Adam, min son och datateknokunnig) har nu hittat en variant för bildvisning i FOTAT. Titta gärna på mina foton. Om du vill se dem i större format, tryck på HÄMTA. Hoppas att du blir inspirerad! Har du synpunkter på bildvisningen så hör gärna av dig. Det kommer säkert att bli justeringar framöver.

  Andra bloggar om: Obama, presidentval 2008, JAHAJA, bildvisning, iWeb

  Relaterade bilder:

14 Responses so far.

 1. Liz1e skriver:

  dina bilder är fantastiska och roliga! gillar särskilt bilden från apple store – den står för så mycket:) bilden i det här inlägget är VACKER och liksom valresultatet – hoppingivande.

 2. Liz1e skriver:

  dina bilder är fantastiska och roliga! gillar särskilt bilden från apple store – den står för så mycket:) bilden i det här inlägget är VACKER och liksom valresultatet – hoppingivande.

 3. Evan skriver:

  Lizette, vi måste sluta träffas på det här viset … Kul att du gillar bilderna. Apropå bilden här ovan – du ska veta att på andra sidan seglet stod det McCain! Men det var inte då jag plåtade!

 4. Evan skriver:

  Lizette, vi måste sluta träffas på det här viset … Kul att du gillar bilderna. Apropå bilden här ovan – du ska veta att på andra sidan seglet stod det McCain! Men det var inte då jag plåtade!

 5. carina skriver:

  Hej vilken bra blogg! Har du haft ngn utställning med dina tavlor i stockholm eller någon annanstans?

 6. Evan skriver:

  Hej Carina! Jag har ställt ut, förutom på några företag, på biblioteket där jag bor (cirka 60 mil från Stockholm). Men kanske en vacker dag … I vår ställer jag ut på ett annat bibliotek i närheten. Kul att du gillar JAHAJA, kom tillbaks!

 7. Evan skriver:

  Hej Carina! Jag har ställt ut, förutom på några företag, på biblioteket där jag bor (cirka 60 mil från Stockholm). Men kanske en vacker dag … I vår ställer jag ut på ett annat bibliotek i närheten. Kul att du gillar JAHAJA, kom tillbaks!

 8. Jan Sjöberg skriver:

  Kan tänkas att du har rätt att ”rätt kandidat vann”, Eva. Det finns ju alltid två sidor av ett mynt. Mina släktingar i ”medelklassen”, är inte lika övertygade som dig Eva. För hela USA:s och även mina släktingars skull hoppas jag att du har rätt. Den som lever får se.
  /JS

 9. Jan Sjöberg skriver:

  Kan tänkas att du har rätt att ”rätt kandidat vann”, Eva. Det finns ju alltid två sidor av ett mynt. Mina släktingar i ”medelklassen”, är inte lika övertygade som dig Eva. För hela USA:s och även mina släktingars skull hoppas jag att du har rätt. Den som lever får se.
  /JS

 10. Slow skriver:

  Jättekul att genom bilderna få vara med på, förlåt ta del av, resan. Det blev en skön upplevelse och jag gillade upplägget. Obama har definitivt vind i seglen. Någon gång i livet skulle jag vilja prova på att vara sjöelefant.

 11. Slow skriver:

  Jättekul att genom bilderna få vara med på, förlåt ta del av, resan. Det blev en skön upplevelse och jag gillade upplägget. Obama har definitivt vind i seglen. Någon gång i livet skulle jag vilja prova på att vara sjöelefant.

 12. Evan skriver:

  Slomo, jag tänkte just på dig! Såg precis om Red Road, som är lika bra nu som förra gången, om inte bättre när mycket skicklighet kommer fram, under ytan så att säga. Visst var det så att den filmen var den första i en trilogi? Har du koll?
  Kul att du gillade mina resebilder!

 13. slowmotion skriver:

  Jo, lite koll. Det är ett skotskt-danskt projekt (initierat av Lars von Trier) à tre filmer. De två andra filmerna är Morag McKinnons ”Worms” och Mikkel Nørgaards ”The Old Firm”. Har inte sett dem, tyvärr.

 14. slowmotion skriver:

  Jo, lite koll. Det är ett skotskt-danskt projekt (initierat av Lars von Trier) à tre filmer. De två andra filmerna är Morag McKinnons ”Worms” och Mikkel Nørgaards ”The Old Firm”. Har inte sett dem, tyvärr.