• Se den, se den, se den!

  Posted on februari 10, 2011 by in Konst och kultur

  Gudar och människor, filmen ni inte bör missa: Svenskan hyllar den, likaså DN och Sydsvenskan. Jag tycker likadant – denna film måste ni se. Den är stor.

  Läs min recension här.

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Kristian skriver:

  Skönt med en film som inte blundar för att vi icke-muslimer klassificeras som otrogna i ett land styrt efter islamiska principer. Med detta följer att man inte har samma rättigheter som rättrogna. Otrogna får inte gifta sig med rättrogna kvinnor, måste betala extraskatt, inte äga vapen, inte inneha högre ämbeten osv. Icke-islamska partier är förbjudna mm

 2. Kristian skriver:

  Skönt med en film som inte blundar för att vi icke-muslimer klassificeras som otrogna i ett land styrt efter islamiska principer. Med detta följer att man inte har samma rättigheter som rättrogna. Otrogna får inte gifta sig med rättrogna kvinnor, måste betala extraskatt, inte äga vapen, inte inneha högre ämbeten osv. Icke-islamska partier är förbjudna mm