• Snorfickan

  Posted on september 21, 2012 by in Övrigt

  Nu börjar jag tycka det är riktigt kul att resa kommunalt. Idag var jag i Malmö medelst buss. På vägen hem hade jag god överblick över mina medpassagerare. Hälften av dom, som sist jag reste, satt djupt försjunkna med blicken på  sina iphoneskärmar. Mannen som jag hade rakt över gången i mitt synfält, satt och läste på sin iphoneskärm och smålog. Han pillade sig i näsan med jämna mellanrum. Sedan stoppade han in snoret innanför jackan. Kanske har han en speciell snorficka där? Anä.

  Jahaja. Så kan det vara. Det finns mycket konstigt. Och så finns det rätt mycket roligt. Igår kväll såg jag en film som jag skrattade gott åt. ”Anger Management” (inte teveserien som är en annan historia) med Adam Sandler och Jack Nicholson. Jag blir nästan jämt full i skratt när jag ser Nicholson (jag ser bara honom i komedier, annars kan jag inte sova). Sandler kan vara båda bra och löjlig men här var han kul.

  Filmen handlar om en ung aggressionshämmad man som blir utsatt för Jack Nicholsons vredesterapi. Det är inte riktigt som man tror, eller som han tror. Han blir provocerad till olika ilskna utbrott och hans anger management är egentligen en träning i att bli arg. En bitvis bara halvbra historia som dock verkligen lyser till ibland med hjälp av en mängd kända skådisar som Marisa Tomei, Woody Harrelson, Luis Gusmán, med flera. Förutom huvudrollsinnehavarna då. Jag skrattade gott.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=voufbcx2nRI]

  Och det är kul att ha kul. Trevlig helg!

  Andra bloggar om: , , ,

  Relaterade bilder:

6 Responses so far.

 1. torgust skriver:

  Gläds åt att ha hittat din blogg och läser den med upplevelse av nyfödd samklang! Känner lust att kommentera nästan varje inlägg, men det stannar oftast i huvudet. Trodde först du skrev Snorflickan och blivit förkyld precis som jag och min käresta, men det var ju roligare än så.
  Trevlig helg!

  • Jahaja skriver:

   Ja, det är rätt skönt med folk som är så helt omedvetna som han var, snormannen med sin snorficka. Hade han vetat att jag skulle skriva en bloggpost om honom så … kanske han ändå hade lagt snoret i snorfickan!!
   Fint att du gillar min blogg. Jag ska strax läsa din senaste bloggpost. Du är underbart uppriktig.

 2. maria kjörning skriver:

  Fniss. En snorficka skulle man ha.

 3. Jahaja skriver:

  Har du inte sett de nya Didriksonmodellerna, med snorficka? Finns med extra stora såna för smålänningar!

 4. torgust skriver:

  Nu blir det väldigt personsligt! Jag är både smålänning och bärare av Didriksonjacka!

 5. Jahaja skriver:

  Ohoj, tjoho, min kommentar var riktad till min klädglada vän i Jönköping! Bra att smålänningarna har spritt sig över landet. Vad kallas du, Torbjörn? Tur-gost. Nej Torgust menar jag.