• Datorångest!

  Posted on mars 19, 2013 by in Övrigt

  Något som verkligen får det att klia i mig av en sorts superoro är när det är krångel med datorn. Nyligen gick till exempel inte den sprillans nya datorn att starta. Jag kände mig lätt hysterisk.

  Nu är det krångel med hemsidan, jahaja.se, där jag lägger bilder på det jag målat och foton på det jag tagit (ibland sammanfaller dessa två). Här finns också recensioner.

  Hittills har jag använt ett program, iWeb, för att sortera in bilderna i mappar men med den nya datorn fungerar inte detta längre. Jag känner mig at a loss, som man säger. Nu letar jag efter någon som kan hjälpa mig att bygga upp hemsidan i WordPress som jag tror skulle kunna vara ett bra verktyg. Finns det någon därute som kan, mot rimlig betalning, hjälpa en egensinnig estet, Eva?

  För jag hade velat lägga ut bilderna där, alla de som jag gillar. Men just nu går det inte och jag är FRUSTRERAD!!

  norrland

  Den här älskar jag verkligen. Jag blev kär i Norrland.

  Låt oss hoppas att det löser sig. Annars vet jag inte vad som händer. Det blir kanske en digital explosion i Jahaja. Den som läser får se.

  Andra bloggar om: , , , , ,

  Relaterade bilder: