• Nytt material i JAHAJA!

  Posted on september 20, 2006 by in Konst och kultur

  Nu har jag lagt ut nya bilder i Målat och Fotat, och man kan också hitta recensioner i sett & läst. Tyvärr har inte ens de riktigt datorvana fattat att man ska skriva i forumet. Epost är för dem som vill diskutera privatsaker med mig, typ, ”varför måste du vara så himla närgången när du fotograferar”, ”varför envisas du med att måla fallosliknande föremål, etc”. Men egentligen skulle jag även vara tacksam för sådana tankar från er i mitt forum!

  Relaterade bilder:

No Responses so far.

 1. Magnus skriver:

  Hej Eva

  Hanna pratade om din nya fina hemsida, vilket jag får instämma i. Kul med en blogg att följa varje vecka (på vår nya fina iMac som kommer till veckan). Man kan aldrig få för få datorer.

  Hälsningar Magnus

 2. Sarisen skriver:

  Gillar skarpt din naturporr måste jag säga…Jag är själv helt inne på att måla sånt i skolan nu, har en idé om att måla växter, djur och svampar som ingen tycker om…på tapeter! Typ en björnloka en storskarv och en flugsvamp. Och annat otäckt som jag håller kärt.