• Våt som en kråka

  Posted on januari 31, 2007 by in Allmänt filosofiskt, Konst och kultur

  Med dagens promenad i regn på nya vägar i Dalby, har jag som mål att inspektera ett djärvt nybygge på Gamla Veberödsvägen på en tomt som ligger intill fälten med underbar utsikt. Småregn till en början, men efter en timme tar det i och när jag kommer in på Shella-macken (som lokalborna säger) så utbrister killen där, ”Auh, ja hade allri gått ut i sånt här vär”. ”Du e ju våt som en kråka”. De ger mig papper att torka mitt dyblöta ansikte och plastpåse till min kamera.

  Det händer att jag får kommentarer om JAHAJA:s forum. Till exempel har Bosse (som är en av de flitigare kommentatorerna i JAHAJA) en idé om att man ska kunna se de senaste kommentarerna lättare så man slipper leta. Jag vet inte om det är genomförbart men ska fråga helpdesken när han återkommer från Indien. När man kommer från det landet idag så ska väl datorkompetensen vara megahög.

  Kerstin, min svensklärarkollega, tipsar om en artikel i Aftonbladet som ger en råd kring hur man ska bli mer känd som bloggare. Kanske ska jag sluta skriva om diken och fält i Dalby och profilera mig mot något intressantare? Daniel Sandström på Sydsvenskan var inne på samma tankegång efter att ha tittat på min hemsida (som han tyckte var fin). Han menar också att man måste profilera sig.

  Men det är ju det jag gör!!!!!! Roligare än så här blir det inte. Suck. Nåja, tack för tipsen, Kerstin, Bosse och Magnus E som måste förklara det här med RSS-läsare för mig (om han inte gör det läser han inte i mitt forum. Som jag envist kallar forum. För att profilera mig.

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Magnus E skriver:

  Ha! Jag läser visst ditt forum. Fast det *hade* ju underlättat med en RSS-ström i alla fall… 🙂 Känner du Daniel Sandström? Jag bor granne med honom. Vi gick faktiskt också på Spyken tillsammans, fast han gick då två år över mig.

 2. Magnus E skriver:

  Fast, när jag undersöker saken närmare, så ser jag ju att du *har* en RSS-ström kopplad till ditt forum. Det var bara det att du försökt gömma den för mig! 🙂