• I vårens tid

  Posted on mars 31, 2007 by in Konst och kultur

  Aldrig känns livet så rikt som när våren kommer. Ett halvt år framför oss med ljus och skön temperatur. Man laddar upp med antihistamin och färgglada kläder.

  Jag hade ett intressant samtal med en kollega igår i affären, vi träffas där ibland på fredagens inköpsrunda och blir stående där i samtal. Vi pratade om bloggar och om hur viktigt det är att skilja på den privata sfären och den offentliga. Och bloggar är ju faktiskt offentliga, kan läsas av alla, kan också missbrukas av dem som så önskar. Därför finns det anledning att inte bli allt för personlig. Ni som kommenterar i detta forum syns inte i bloggen i så måtto att era mailadresser inte visas. Detta är en säkerhet som bloggadministratören räknar med att folk vill ha.

  Fina tider för mig framöver: Ian McEwan har kommit ut med en ny roman, On Chesil Beach, om tio minuter visas Magnolia, en av mina absoluta favoritfilmer, på teve. Och så kommer Mats snart, om två timmar, hem från Rom! Senare i veckan åker vi till Paris. Igen för mig! Och denna gången ska jag kolla på pyramiden utanför Louvren, Bosse!

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Magnus E skriver:

  Trevligt med Paris igen! Själv ska jag vara kvar måndag-tisdag (inte minst för att hjälpa mina stackars projektarbetare!), men sedan åker vi upp till Blekinges vackra skärgård för att fira påsk med familjen. Och leta ägg! 🙂

 2. jens theresa och julia skriver:

  hej nu visar jag din hemsida på förfesten. imponerande säger dom.

  hejdå