• Dylan, Clapton, Knopfler, Taylor och Carly Simon

  Posted on oktober 21, 2007 by in Konst och kultur

  Den senaste kommentaren kommer från Jah Hollis. Hans härliga tips på videon där Willie Nelson och Emmylou Harris sjunger och spelar (och Daniel Lanois hanterar gitarren) får mig att sätta på lurarna och dyka in i den slukande bildochljudvärld som you tube utgör och här kommer således fler tips:

  Knock, knock i annan tappning, Dylan som Vilda västernskådis – måste ses och höras! 

  Knopfler och Clapton, two giants i Sultans of Swing.

  Min sextiotalsmusik, en av de många jag lyssnade på, James Taylor, här ovanligt uppsluppen med Carly Simon i Mockingbird. Kolla dansen: GLÄDJE! Carlys benföring får mig att tänka på en mig närstående dansglad ung person. No names.

  Och sist, Carly i en iscensättning, eller bildsättning av hennes kända You’re so Vain. Vad ska jag säga? Lyssna och njut!

  Andra bloggar om: you tube, musik, Dylan, James Taylor, Carly Simon, Mark Knopfler, Eric Clapton

  Relaterade bilder:

3 Responses so far.

 1. julia skriver:

  jaha, nu fattade jag. fast jag tyckte med det såg ut som luttrupbenen.

 2. Jah Hollis skriver:

  Intressanta val av musik.
  Jag lovar att återkomma med kommentarer och kanske fler tips.
  Kul att du gillade Willie.

 3. Jah Hollis skriver:

  Ville bara tillägga att västernfilmen Bob Dylan medverkar i (och gjort musiken till) är denna:

  http://www.youtube.com/watch?v=_CcadC-S8-E

  Fast det visste du kanske redan.