• Krapperups konsthall

  Posted on mars 21, 2008 by in Konst och kultur

  Vadå snökaos? Inte i vår del av Skåne i varje fall, eller uppåt nordvästra Skåne, där vi idag besökte Krapperups konsthall för att titta på vårens jurybedömda salong som jag tyckte höll en hög kvalitet vittnande om ett visst mod i urvalet, snarare än konservatism. All heder därför åt juryn. Bland annat kunde man bese Sara Andreassons triptyk:

   

  Denna spännande treenighet i akryl på pannå kunde inte hänga bättre och jag är övertygad om att Sara (figurerar ibland i JAHAJA som Sarisen) är mycket nöjd när hon blivit bedömd och funnen för god av så skickliga domare. Detalj av bilden:

   

  Riktigt skicklig och intressant bildkonstnär, Sara Andreasson. Jag är glad att vi är ägare till en av hennes målningar.

  En annan intressant och också humoristisk konstnär finns representerad, hon liksom Sara, elev på Östra Grevies konstlinje: Sannah Salameh. Hon är bland annat representerad med en målning som är en travesti på Dylanomslaget Bringing it all back home där Dylans ansikte på originalomslaget, på Sannas bild, har en stor likhet med hennes eget:

  Dylan-Sannah:

   

  Det var en spännnade utställning i spännande lokaler. Så var dock inte vädret så det blev inte så mycket titta runt som vi hade velat.  

  Andra bloggar om: konst, snökaos, Krapperups konsthall, Östra Grevie

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Sannah skriver:

  Vad roligt att bli presenterad här! Det är ju på bloggar man ska synas nu för tiden har jag hört… Hoppas ni kom hem ordentligt i busvädret?
  /Sannah

 2. Evan skriver:

  Jag ändrade stavningen av ditt förnamn. När jag googlade på ditt namn så saknades h-et. Vi kom hem utan problem. Lycka till framöver°

 3. Jonas skriver:

  Sannah s Dylan pryder nu vårt vardagsrum. När jag såg målningen på Krapperup tog det max 2 sekunder att bestämma mig. Hälsningar Jonas Milton, Nacka och Arild.

 4. Evan skriver:

  Kul för er! Det är en väldigt härlig bild – kanske speciellt för den som har en relation till Dylan (eller Sannah ..)