• Utställning och uppklarat strul

  Posted on mars 27, 2008 by in Konst och kultur

  Ännu några dagar hänger mina tavlor (till 2 april) på Dalby bibliotek som erbjuder ett mycket varierande program:

   

  Och så är strulet i MÅLAT och FOTAT uppklarat, tack vare min datatekniker som fjärrstyrt min dator och klarat upp problemen. Han heter Adam. I owe him. Men å andra sidan – kanske man känner samma mot sin mor? Alla goda middagar, från dag 1 … Nej, stort, stort, tack, sonen.  

   

  Relaterade bilder:

One Response so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Jag tog vägen förbi Dalby i går, på väg till jobbet den 1 april, och tittade in på din utställning. Men jag hinner inte kommentera eller ”recensera” nu, jag bara konstaterar att omvägen var värd besväret. Och att det var många som ville köpa dina verk.