• Sammankomsten

  Posted on december 21, 2008 by in Konst och kultur

  Romanen Sammankomsten, The Gathering på originalspråket, är en bok som jag nu har lagt ifrån mig och som har lämnat starka känslor efter sig. Boken är skriven av irländska Ann Enright och fick Bookerpriset 2007. Om du vill läsa min recension så klicka här. Vill du läsa DN, SvD, så gör det. Har du istället lust att lyssna på en underbar, sorglig irländsk ballad som spelar en roll i romanen så gå in här i fönstret och njut av välsång i Hard Times Come Again No More:

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=4YrfLnlrquo&hl=sv&fs=1]
  Andra bloggar om: Ann Enright, Sammankomsten, The Gathering, Irland

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Slow skriver:

  Enright låter spännande, men får dröja. Jag vill ju att den ska räcka så länge som möjligt 😉

 2. Slow skriver:

  Enright låter spännande, men får dröja. Jag vill ju att den ska räcka så länge som möjligt 😉

 3. Niklas skriver:

  Väldigt vackert. Skulle passa mycket väl in i en film är min första tanke. Kul att Emmylou är med också!

 4. Niklas skriver:

  Väldigt vackert. Skulle passa mycket väl in i en film är min första tanke. Kul att Emmylou är med också!