• Förväntat lag vann

  Posted on februari 20, 2009 by in Övrigt

  Förväntat lag, Wester och Syrén, vann finalen i På spåret ikväll i en match som var sådär rolig – kanske delvis för att jag kunde så ytterst lite om det som frågorna rörde sig kring. Årtalet klarade jag som så ofta men i övrigt var det Mats som kunde alla (konstiga, nördiga) detaljerna (vad är en bal på slottet, eller SURT sa räven om rönnbären. Bär figurerade för övrigt i programmet).

  Nä. Kuligast var det denna säsongen när de där två skrikiga galningarna Filip och Fredrik var med. De var så fel från början, första gången de deltog, hade någon sorts dumskalleattityder som visade sig delvis vara bara fasader. Kul. Kul när folk kommer in på oväntad arena.

  Och nu ska Oldsberg damma av Här har du ditt liv. Kan inte komma på en enda vars liv jag skulle vilja få presenterat som Lasse H gjorde det då. Tiderna har förändrats, jag med och TV också. Men vi får se. Kanske kan han. Han kan, kanske.

  Vintern kom vecka 8! 

  Andra bloggar om: Johan Wester. Lisa Syrén, På spåret, Ingvar Oldsberg, Här har du ditt liv

  Relaterade bilder:

One Response so far.

 1. Liz1e skriver:

  nej, gårkvällens frågor var inte min kopp alls, varken te eller kaffe.