• Smygdansbandsfantast

  Posted on november 9, 2009 by in Konst och kultur, Övrigt

  Nu har jag kommit ut ur garderoben – jag gillar dansband! I varje fall i tappningen Klas-Ingelaz eller som Team Ola i lördags, i TV4:s Körslaget.

  Att jag alls kom att se och höra Körslaget har att göra med att en av mina kolleger ingår i teamet från Lund. Körtävling på lördag kväll är inget jag ens har tänkt på att följa (i alla fall inte så länge jag har säsong 3 av The Wire att titta på med Mats, som nu är helt smittad av den bacillen!). Men så fick jag höra det här med kollegan och då ökade intresset! Ja, när jag såg att jag kunde gå in i TV4:s playkanal och titta på valda delar då gick det an. För det är rätt dryga program, massor med reklam och allt ska gå låååångsamt och vara såå spännande. Men.

  I lördags gick Team Ola till final med två låtar, en av dem "Leende guldbruna ögon" som de framför med humor, härligt arr och schwung. Jag blir helt till maj i trasorna – de sjunger på skånska, dessutom. Nu kommer jag ut ur garderoben.
  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=Eke6DxOfGIs&hl=sv&fs=1&]

  Andra bloggar om: Team Ola, Körslaget, lärare som sjunger, Leende guldbruna ögon

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Jag stannar nog kvar i garderoben. 😛

 2. Slow skriver:

  Same same 😉 Smäll in säsong tre i burken istället. Himlar jag längtar också. Tvåan gick varm hos oss för bara några veckor sedan.

 3. Evan skriver:

  Jahaja. Två motsträviga? Fast, det är klart, The Wire slår det mesta. Vi ska tillbringa en vecka på Madeira efter jul. Det sägs att det kan regna en del. Vi tar med säsong fyra om ifall …

 4. Jah Hollis skriver:

  Inte motsträvig.
  Det är bara så att det finns gränser även för mig.