• Bara två månader, plus en dag kvar till …

  Posted on november 22, 2009 by in Konst och kultur

  jazzparty på AF-borgen i Lund! När du ser vilka band som kommer till jazzparty på AF lördag 23 januari, så kommer du vilja ta dig dit, tro mig! Lyssna på till exempel Jump4joy eller damn (du måste åtminstone göra det för att se deras fantastiska hemsida!), det roliga danska klezmerbandet Klezmofobia eller riktigt gött jiviga Jordans drive. Eller varför inte Lunds eget storband Flashback Big Band. Tio band på fem scener! Hela natten, nästan. Mat med New Orleans-touch utlovas från Tegnérs matsal i huset. Jo, jag ska dit!

   

  Andra bloggar om: jazzparty AF 2010, jump4joy, Jordans drive, damn, klezmofobia, jazz

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Maria skriver:

  Jäklar vad aktiv du är, skapar och konsumerar litteratur och film och reser och partajar? Får tanter göra så?

 2. Evan skriver:

  Vadå tant? Tala för dig själv! Kanske är man tant mellan 40 och 50 och sedan går det över? Sedan är man krutdurk?