• Lovisa spelar dragspel i Montpellier

  Posted on november 29, 2009 by in Allmänt filosofiskt

  Adam drömmer om träskor. Björn tänker på bebisar. Cecilia byter batteri i brandlarmet. David pluggar till tentan. Eva hänger upp adventsstjärnan. Farmor äter frukost med de andra på demensboendet. Göran känner på Annikas mage. Henrietta gör sallad till sina gäster. Iser ser på mig från himlen. Julia sover med säkerhet. Karin pratar med barnbarnet Josef. Lovisa spelar dragspel i Montpellier. Mats packar tennisväskan. Niklas längtar till jullovet. Olof sätter på sig vandringskängorna. Peter väcker grannarna när han slår in en spik i väggen.  Quentin funderar på nästa film. Roland sjunger. Stefan läser morgontidningen. Tina tänder taklampan. Ulla njuter av sin pension. Valdemar gråter sakta. X är okänd. Ylva skrattar. Zooskötaren klappar den sorgsna elefanten. Åke kör till jobbet. Äter äpple.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=JrTADBlRjwI&hl=sv_SE&fs=1&]

  Lovisa spelar dragspel i Montpellier

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Mikael skriver:

  Den dansen svänger jag med i – med Östen som är på örat.

 2. Evan skriver:

  Du hängde också med alfabetiska turen, uppenbarligen, Mikael!

 3. Jah Hollis skriver:

  Ja, det gör jag. 🙂

 4. Evan skriver:

  Kul att du fattade att det handlar om dig!