• Musikprovning med Niklas

  Posted on december 5, 2009 by in Konst och kultur

  Jag är ingen stor vän av julen. Adventskalendrar jag har jag dock alltid gillat. Spänningen inför varje lucka …

  Årets roligaste adventskalender i min värld står Niklas för, min jobbevän. Han presenterar varje dag en ny luck-låt och introducerar på så sätt för mig musik som hittills varit mer eller mindre okänd. Musikprovning med Niklas! DET är en sorts provning jag gillar!

  Bästa låten hittills in i den ännu unga decembermånaden, presenterade han dag 4. The Roots heter tydligen gruppen och det svänger härligt. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=EAkQvVqrV9s&hl=sv_SE&fs=1&]

  Läs också Niklas fina analys av texten. Niklas har varit min The Wire-inspiratör genom att låna mig sina säsonger av serien. Kanske skulle vi som är så bitna av serien kunna ha en sådan där lek: "Vilken The Wire-karaktär är du?" Eller känner du mest för?  

  Jag vet vad jag skulle svara: Bubbles. Käre Bubbles.

  Och så var det fullmåne i veckan!

   

  Andra bloggar om: Panikljus, musikinspiration, skriva om musik, The Wire, Bubbles

  Relaterade bilder:

6 Responses so far.

 1. Mikael skriver:

  Jag är han som skulle satsa på juridiken men till sin frus fasa fortsätter med polisgrävandet.

 2. Mikael skriver:

  Jag är han som skulle satsa på juridiken men till sin frus fasa fortsätter med polisgrävandet.

 3. Evan skriver:

  Jahaja. Menar du Daniels? Oj, det var intressant! Hur långt har du kommit i tittandet?

 4. Evan skriver:

  Jahaja. Menar du Daniels? Oj, det var intressant! Hur långt har du kommit i tittandet?

 5. Mikael skriver:

  Ja, Daniels gillar jag skarpt. Och Kima kanske ännu mer.
  Till tvåan har vi kommit, så vi har en lång härlig väg att sitta i soffan och glo.

 6. Mikael skriver:

  Ja, Daniels gillar jag skarpt. Och Kima kanske ännu mer.
  Till tvåan har vi kommit, så vi har en lång härlig väg att sitta i soffan och glo.