• Gott nytt år till mig och min mor!

  Posted on juli 3, 2010 by in Övrigt

  Ja, så skulle man kunna säga. Igår var det dags igen, mamma och jag fyllde år, mamma 92 och jag 58. Min syster skulle ha blivit 70. Tre kvinnor födda samma dag på året, där två var som födelsedagspresenter mamma fick på sin 22:a och 34:e födelsedag.

  Och solen skiner! Det är varm sommar och allting slokar i trädgården, gräsmattorna ser ut som halm och luften är så torr så. Men det är så här det ska vara, vi måste nästintill plågas lite för att klara av våra hemska vinterhalvår. Det är skillnaden som gör det.

   

  Även födelsedagar markerar skillnad – mellan vanlig dag och speciell, mellan det gångna året och det kommande. Jag hoppas på ett fint år framåt i tiden. Många bloggposter. Många bilder målade. Många goda möten. Lästa böcker, sedda filmer. Annat som gör livet värt att leva.

  Andra bloggar om: födelsedag, sommar, värme, födda samma dag

  Relaterade bilder:

8 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Antar att den gemensamma födelsedagen är något mycket ovanligt. Grattis hur som, i efterskott, och så ser vi fram emot allt det där som kommer.

 2. Jah Hollis skriver:

  Antar att den gemensamma födelsedagen är något mycket ovanligt. Grattis hur som, i efterskott, och så ser vi fram emot allt det där som kommer.

 3. Lizette skriver:

  åhhh… grattis i efterskott! hoppas din sommar är underbar, kram!

 4. Lizette skriver:

  åhhh… grattis i efterskott! hoppas din sommar är underbar, kram!

 5. Evan skriver:

  Hej Lizettan, du med din! Du kollar väl på In Treatment, va?

 6. Evan skriver:

  Hej Lizettan, du med din! Du kollar väl på In Treatment, va?

 7. Lizette skriver:

  rensar mycket ogräs, äter mycket god & onyttig mat, pussar mina barn, får bara ”data” mig 15 minuter om da’n (ny familjeregel) och tittar inte på TV. Inte alls, inte öht, så In Treatment får vänta. Vi ska förresten ut & campa en vecka – jag har aldrig nå’nsin ens sovit i tält – kan bli precis hur roligt som helst:D

 8. Lizette skriver:

  rensar mycket ogräs, äter mycket god & onyttig mat, pussar mina barn, får bara ”data” mig 15 minuter om da’n (ny familjeregel) och tittar inte på TV. Inte alls, inte öht, så In Treatment får vänta. Vi ska förresten ut & campa en vecka – jag har aldrig nå’nsin ens sovit i tält – kan bli precis hur roligt som helst:D