• Sveg 12 juli

  Posted on juli 14, 2010 by in Resor

  På väg till Vemdalen för vidare färd till Storulvån som vi nådde idag (dagens temperatur: 12 grader):

   

  Kunde man tänka sig en lika lokal löpsedel i Skåne? Förmodligen. Kan bara inte komma på någon just nu. Åtel. Vet ni vad det är?  Inget ord jag svänger mig med precis. Ha det gott i värmen, igår går vi ut på vandring i Jämtlandsfjällen!

  Andra bloggar om: Åtel, Storulvån, Jämtlandsfjällen

  Relaterade bilder:

6 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Om man kan göra lika lokala löpsedlar i Skåne? Av erfarenhet vet jag att man lätt kan göra tio gånger så lokala löp för diverse skånska avsides belägna hålor. 🙂
  Och faktiskt besitter jag kunskap om vad åtel är, utan att behöva googla det.

 2. Jah Hollis skriver:

  Om man kan göra lika lokala löpsedlar i Skåne? Av erfarenhet vet jag att man lätt kan göra tio gånger så lokala löp för diverse skånska avsides belägna hålor. 🙂
  Och faktiskt besitter jag kunskap om vad åtel är, utan att behöva googla det.

 3. Jah Hollis skriver:

  Fast björnen på löpsedeln är ju ett kreativt och exotiskt inslag.

 4. Jah Hollis skriver:

  Fast björnen på löpsedeln är ju ett kreativt och exotiskt inslag.

 5. Evan skriver:

  Jag tänkte nog att du skulle reagera om du såg posten!! Visst kan man se samma sak i Skåne. Men jag visste inte vad åtel är och Björnen är häftig. Har just på morgonen nu läst Falu Kuriren. Även den är mycket, mycket lokal!

 6. Evan skriver:

  Jag tänkte nog att du skulle reagera om du såg posten!! Visst kan man se samma sak i Skåne. Men jag visste inte vad åtel är och Björnen är häftig. Har just på morgonen nu läst Falu Kuriren. Även den är mycket, mycket lokal!