• The Can I Project

  Posted on augusti 13, 2011 by in Resor

  Ni som vill se mina nya målningar, gå till MÅLAT och titta! De flesta nya har tillkommit under min kurs på Gerlesborgsskolan i juli.

  Valön inspirerade

  Och så vill jag slå ett slag för bloggprojekt som pågår just nu: Annika Norlin, också kallad Säkert, ska börja översätta en del av sina låtar till engelska. Första låten ut är fina Får jag som på engelska får heta Can I.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=lmu018b6QAU&w=420&h=345]
  Den handlar om en tjej som funderar över om hon vågar bjuda ut en kille (där är bitar i den låten som är helt underbara, inte minst med Annikas säkra frasering och fina dialekt) men i förlängningen om mod i stort, menar Annika. Därför har hon startat bloggen The Can I Project dit folk kan skicka bilder där de berättar om något modigt de har gjort. Som peppande hjälp och som exempel finns också ett antal bilder tagna av en mig närstående fotograf. Gå in och titta!

  Andra bloggar om: Annika Norlin, Säkert, Får jag? Can I, The Can I Project, Eva Nygren, Valön

  Relaterade bilder: