• Minnenas absoluta gehör

  Posted on juni 28, 2012 by in Konst och kultur

  Knausgårds tredje tegelsten. Jag har tagit mig igenom den med. Nu vill jag helst träffa mannen och tala med honom. Om hur han har haft det. Om hans böcker. Och förstås, tipsa honom om att han kan läsa vad jag tycker om hans bok här.

  Mycket mörker i Min kamp. Och en del ljus.

  Läs också: DN, GP, Expressen.

  Andra bloggar om: , ,

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. torgust skriver:

  Du inspirerar mej att ta upp Knausgårdläsningen. Jag har bara läst ettan.

 2. jahaja skriver:

  Tvåan är problematisk som sagt. Lika mycket som jag kände med Knausgård under läsningen av bok 1, lika mycket störde jag mig under läsningen av bok 2. Men jag tror att det är värt mödan. På någon nivå tycker jag att detta är stor litteratur. Jag tänker ofta på Strindberg när jag läser Knausgård – av flera skäl.
  Fortsätt du!