• Fortsätt va’ den du vill va’

  Posted on augusti 9, 2012 by in Allmänt filosofiskt

  Kunde det formuleras bättre? På 60-årsdagen firades jag helt härligt, på olika sätt. Några gamla vänner, Katarina och Lars, förde i en sång fram det  jag inte själv kunde formulerat bättre – fortsätt vara den du vill vara, Eva. Att det är viktigt för mig, vet de som känner mig väl. Människor som är sig själva, är genuina, blir därför också något jag uppskattar mycket.

  En bild med flera lager. Jag har jobbat med palettkniv och akrylfärg. Överst och här och där, akvarell med mera. ”Husesyn”.

  Kanske är det en del av hemligheten med Knausgård. Eller – det är kanske inte alls hemligt? Utan uppenbart? Ni kan läsa hur jag resonerar kring den fjärde tegelstenen här. DN, SMP.

  Jag har målat rätt lite i sommar. Mycket har hänt på det privata planet, både roligt och oroligt. Och så har jag varit rätt starr-ögd. Undrar hur lördagens operation av höger öga kommer att förändra synen? Kommer det jag målat i sommar (titta här) se helt annorlunda ut på söndag?

  Jag försöker dock, så gott det går, att måla just det jag vill måla. Att blanda material, gå över gränser, experimentera, is the shit. Det är en del i att va’ den jag vill va’. Jag gör vad jag kan.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Relaterade bilder: