• Oldies AND Goodies!

  Posted on juni 6, 2007 by in Konst och kultur

  Jag har utvecklat ett visst beroende av YouTube (ett avnämarberoende från mitt datorberoende, det som gör att jag kollar mailen som första grej när jag kommer hem). Där kan jag lyssna på Dylan, en viktig man i mitt liv, i denna fina scen där han sjunger med den skönsjungande Joan Baez (kolla in de coola huvudbonaderna!). Jag kan höra min gamla glädjeväckare ”You can’t hurry love” här som cover med Phil Collins, eller Paul Simon när han sjunger med Miriam Makeba. Jag kan också plocka fram den gamla, fina ”Pack up your sorrows, med Pete Seeger, Mimi and Richard Farina. Men jag kan också titta på, och lyssna till, den unge Leonard Cohen sjunga sin ”Bird on a wire”. Eller varför inte höra ”Penny Lane”?

  Finns det fler YouTube-beroende där ute?

  Relaterade bilder:

4 Responses so far.

 1. Adam skriver:

  Uppenbarligen, kolla kommentarerna på youtube:
  ”Erika, your mom and I attended this ’leg’ of The Rolling Thunder Review. This was at University of Colorado, Ft. Collins, in the stadium. Standing in the rain from daybreak throughout the day, watching and listening to the King & Queen of folk … and dancing with a crowd of 80,000 other like-minded people. Long live the royal two. 🙂

  Poppi.5”

 2. Evan skriver:

  Good morning, plumber! Var hittade du den kommentaren, den ser inte jag i YouTube. Ja, det är en mångväldig värld med myckenheter att välja mellan. Vad säger du om Six feet under, förresten?

 3. Magnus E skriver:

  Ja, jag är ju definitivt YouTube-beroende. Men det visste du nog! 🙂

 4. Evan skriver:

  Du inriktar dig dock på andra genrer, inte sant? Skönt att du inte längre blir betraktad som SPAM av blogsome!