• Web log

  Posted on oktober 3, 2007 by in Konst och kultur

  Web log, senare blog (rätt kul att läsa kring ordet och fenomenet i Wikipedia) är som ni vet en mångsidig fluga. Att Schulman slutat blogga betyder ju att massor, ja, tusentals, bloggläsare blir utan sysselsättning. Vad ska de läsa istället? Ja, nu har jag min chans. De, ni, bör läsa

  just det, ni läser den ju redan!

  Just det, JAHAJA. Forum. (Helst ska den läsas på en Mac, den gör sig bäst på en sådan dator.) Men om ni vill ha lite variation så finns det andra bra bloggar. En del mycket personliga, som Theresas. En del intellektuella och intressanta, med massor av kommentarer, som Peter Englunds. Kolla i länkbiblioteket hos de bloggare som ni tycker om. Där kan ni kanske få tips.

  Det finns annat intressant på nätet, förutom bloggar. Alternativ.nu är en fin hemsida för den som är intresserad av småskalig odling och djurhållning, ekologiskt byggande, med mera. Detta är bara en av många hemsidor som byggs upp kring specifika intressen och som skapar användbara nätverk för de inblandade.

  Andra bloggar om: bloggar

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Spectatia skriver:

  Hej! Jag antar att det var du som var och hälsade på på min blogg i går kväll. (Det fanns ingen aktiv länk, men jag tror mig ha hittat dig i alla fall…?) Ville bara säga att jag blev så otroligt glad över att ha hittat ett Roth- och McEwan-fan, och jag ser att det finns MYCKET intressant att läsa under fliken ”Sett & Läst” här på din blogg. Det ska jag dock göra lite senare när jag har bättre tid och kan fördjupa mig i lugn och ro. På återbloggande! 🙂

 2. EvaN skriver:

  Hej Spectatia! Jag fick inte till det där riktigt när jag kommenterade så jag missade att lägga ut JAHAJA-länken. Kul att du hittade mig ändå. Ja, vi verkar har mycket gemensamt i litteratursmak, återkommer jag med.