• Om sannolikhet

  Posted on juli 5, 2008 by in Allmänt filosofiskt

  När jag googlar på sannolikhet, faktiskt för att se hur sannolikt det är att det sker som jag beskrivit i min förra post, så kommer följande youtube-video upp som ett förslag. Detta är en fenomenalt skickligt genomförd monolog av geniet Tage Danielsson, från 1979. Titta, lyssna och njut! Timing, skärpa, satir, humor. En av våra vassaste.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI&hl=en&fs=1&rel=0]

  Och fortfarande vet jag inget om sannolikheten. Bara vad som är sant – vi ÄR alla födda 2 juli.

  Andra bloggar om: ,

  Relaterade bilder:

6 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Här finns lite varianter på födelsedagstemat:
  attseparera.wordpress.com/2007/06/15/samma-fodelsedag/

 2. Jah Hollis skriver:

  Här finns lite varianter på födelsedagstemat:
  attseparera.wordpress.com/2007/06/15/samma-fodelsedag/

 3. Sarisen skriver:

  Tips om annat geni (=10% snille och 90% hårt arbete): Har nyss lyssnat igenom alla avsnitten av ”Allvarligt talat med Kristina Lugn”. Jag tycker det är som honung för själen, kanske för att jag är ung och dum 🙂 Vore kul att läsa vad du tycker om henne, kanske inget alls, det vore nåt det! (sr.se/p1, sök på programmet)

 4. Sarisen skriver:

  Tips om annat geni (=10% snille och 90% hårt arbete): Har nyss lyssnat igenom alla avsnitten av ”Allvarligt talat med Kristina Lugn”. Jag tycker det är som honung för själen, kanske för att jag är ung och dum 🙂 Vore kul att läsa vad du tycker om henne, kanske inget alls, det vore nåt det! (sr.se/p1, sök på programmet)

 5. Evan skriver:

  Hej Sarisen, jag ska lyssna på Lugn! Vadå ung o dum? Vad gör det mig? Gammal och dum?

 6. Evan skriver:

  Hej Sarisen, jag ska lyssna på Lugn! Vadå ung o dum? Vad gör det mig? Gammal och dum?