• Som vi älskade varandra

  Posted on juli 11, 2008 by in Konst och kultur

  Anders Paulruds roman Som vi älskade varandra (2007) har recenserats av flera. På bokens baksida citeras DN, Sydsvenskan och Svenska dagbladet, och att döma av de utsnitt som finns där är boken en höjdare. Läs dock också GP och Expressen. Och framför allt, läs mig i SETT&LÄST! Jag är kluven.

  Jag har också lagt ut några nya akvareller i MÅLAT. Till min förvåning har jag börjat intressera mig för att måla blommor. Det är härligt att bli av med fördomar – även om de handlar om en själv!

   

  Nästa bloggpost lär komma efter vår resa till Finland! Denna exotiska plats – fler svenskar har besökt Thailand och Indien än vårt grannland, verkar det som. Det ska bli spännande.  

  Notera också i sidospalten: Nytt är Wordsmith, en fantastisk resurs för dem som gillar ord, särskilt engelska.  

  Andra bloggar om: Som vi älskade varandra, Paulrud, akvareller, Finland

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Lizette skriver:

  Vilka underbara färger du väljer! Min favorit är färgövningen.
  Vad som inte är min favorit är Paulruds bok…;)
  Hoppas Finland är snällt mot dig (er)!

 2. Evan skriver:

  Hej Lizette och välkommen tillbaka till Sverige! Jag skriver detta från hotell i Helsinki, en stad verkligen värd att besöka! Tänk, åter igen har vi samma syn på en bok! Kul att du gillar mina blommor.