• Malena och Diva

  Posted on mars 16, 2009 by in Konst och kultur

  Att Malena Ernman vann i lördags tycker jag är riktigt kul. Förutom att hon sjunger helt fantastiskt, är hon snygg som få, har humor och självdistans, och har vågat ge sig in i schlagervärlden för att hon tycker det är kul. Både modigt och självständigt gjort.

  Jag går lite i spinn när jag hör hennes låt, för mina associationer går direkt till filmen Femte Elementet (av Luc Besson) och den fantastiska Diva. Det är blandningen av klassiskt och modernt som ger associationen förmodar jag. Har ni inte sett filmen så gör! Den är häftig och härlig och vacker.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=4MR6D7tL38U&hl=sv&fs=1]

   

  Om ni inte vill se filmen kan ni gå in och titta på några nya bilder som jag har gjort. Klicka HÄR

  Andra bloggar om: Malena Erdman, schlagerfestivalen, opera, Femte elementet, akvarell

  Relaterade bilder:

3 Responses so far.

 1. Liz1e skriver:

  Femte elementet är bara ”po låssasss” så den har jag inte sett. Däremot är en av dina bilder fin ”po ricktett” – den får vi talas vid om. (jag skriver inte vilken här, för då får jag konkurrens…)

 2. Evan skriver:

  Jahaja. Men du vet att mina bilder också är på låtsas, va?

 3. Liz1e skriver:

  hä, sku’nte tro det – jag har sett dem på riktigt!