• Kär, kär i en hund

  Posted on juli 10, 2009 by in Allmänt filosofiskt, Resor

  Jag har blivit kär. Kär i en hund. Man kan faktiskt vara kär i mer än en, speciellt om den andre är en hund.

   

  Lava – hunden i mitt liv (just nu …) 

  Vi möttes på Hästholmen i slutet av juni och jag har tänkt mycket på dig sedan dess. Dina vackra färger, ditt glada och lekfulla humör, din kärlek till havsbad (ett av många intressen du tycks dela med mig), din vakna blick och ditt goda uppförande, som dock, tack och lov (och även här tycks vi ha något gemensamt) någon gång inte riktigt räckte till när din egen lust blev större.

  Jag tog tack och lov några bilder på dig som blev användbara när jag skulle måla av dig. När jag satt och tittade, helt fascinerad, på ett foto av dig, så jag i ditt ögas spegling huset där du bor. Och också fotografen, jag själv, Mats och Lasse som är din husse. Som man säger. Undrar hur vi ser ut inifrån dig? Det är något som tål att tänka på. Men en sak är säker: Lava, I love you!   

   

  Andra bloggar om: Kärlek, hund, Hästholmen, syn, ögon

  Relaterade bilder:

7 Responses so far.

 1. Slow skriver:

  Vilken härlig målning och vilket fint gläfs.
  Fotot förbryllar verkligen. Är det din bild av Lava? Eller tvärtom?

 2. Evan skriver:

  Ja, den får en att tänka! Också på hur fenomenalt bra kameran är. Tog bilden som är en bild på Lavas ansikte i stort, med teleobjektiv. När jag satt och tittade på bilden i datorn så blev jag nyfiken på blänket i hennes öga och zoomade in. Fann detta som syns sämre förstås i bloggens sparsamma upplösning, men dock.

  Men som du säger, vems bild av vem är det? Man blir nästan mystiker på kuppen. Kär mystiker!

 3. Jah Hollis skriver:

  Are You a mystical person?
  Absolutely. … I´m wild and lonesome.

  Taget direkt från Dylan-intervjun i Mojo.

 4. Evan skriver:

  Visste det! En annan varelse att bli förtrollad av. Dylan, han har humor och djup. Fantastisk. Jag är kär i honom med. Men det är inget nytt.

 5. Lizette skriver:

  visst är det härligt att vara dubbelkär?! om 2 veckor blir jag bigamist – jonas får sällskap av elvis.

 6. Evan skriver:

  Men är Elvis en hund? Det är väl OK då …

 7. Lizette skriver:

  elvis är en hund. kolsvart & 6 veckor gammal.