• Syssens jultips

  Posted on december 22, 2009 by in Konst och kultur

  Trots min föresats att inte lägga ut några fler bloggposter före jul så blir det en till: Syssen, den kära Syssen som jag återträffade i våras efter typ 50 år, skickar mig ett oemotståndligt youtubeklipp. Så God Jul igen, från Malmö, med Skånes dansteater!

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=57_0-FSMSeU&hl=sv_SE&fs=1&]

   

  Andra bloggar om: Skånes dansteater, jul, robotar

  Relaterade bilder:

2 Responses so far.

 1. Jah Hollis skriver:

  Malmö har onekligen sina goda sidor. 🙂

 2. Evan skriver:

  Ja, så är det verkligen. Mycket kreativitet i den stan. Och mycket mera. Nu drar vi till Madeira, eller drar är kanske fel ord med tanke på all energi som krävs för att lyfta planet. Men jag tänker inte ha klimatångest. Hoppas grånaden lyfter från Skåne!