• Jamen, vafalls???

  Posted on maj 15, 2013 by in Allmänt filosofiskt

  I Lokaltidningen Lund (en tidning som för övrigt gjorde en trevlig intervju med mig en gång) som kom idag fanns det med en Dalbybilaga. På första sidan detta:

  bildVafalls? har någon läst min bloggpost från ack nu så länge sedan: http://jahaja.wordpress.com/2008/02/23/dalby-centrum/? Det finns faktiskt vissa likheter idémässigt, även om lösningen som arkitekten Geistlinger har inte är lika radikal som min. Se handlingar i ärendet här.

  Men det gläder mig att det kanske kommer att bli andra bullar i Dalby centrum. Och kanske är det bättre att en arkitekt driver idén än jag.

  Jag har startat en Facebooksida för Dalby, ett försök att få Dalbybor att vara mer ”på” vad gäller att berätta om vad som händer i vår by. Sidan heter Dalbysidan för alla, så bli vår vän om du vill informera dig om vad som händer här.

  Jahaja. Och nu blommar allt här. Hösnuvan står som, ja, vad ska jag säga, en rännil i näsan, kanske. Speciellt en torr, blåsig dag som denna. Men färgerna utomhus exploderar. Varför ska inte kroppen då reagera? Lät inte det lite som Karin Boye? Lite?

  Andra bloggar om: , ,

  Relaterade bilder: