• Kärleksmöte

  Posted on mars 12, 2010 by in Övrigt

  Första gången vi möttes var kanske för ett år sedan. Jag minns att det var en fredag. Någon hade tagit med dig till jobbet, någon som delar mitt intresse för din sort. Jag minns att jag till en början var skeptisk. Kunde det du var vara något för mig, jag, i detta avseende, en av de mest konservativa?

  Men så överrumplad jag blev, så överraskad och rubbad i mina föreställningar! Hade jag inte vetat att det finns en möjlighet att mina bloggposter läses av barn så hade jag kanske mer explicit uttryckt den nästan orgiastiska känsla jag fick vid mötet mellan dig och mig.  

  Den första sekundens kontakt med din brunhet gav direkt en oväntad upplevelse – syrlighet i kontrast till din sötma. När sedan nästa upplevelse kom, den av ingefära, blev mötet mellan mina sinnen och din komplexa smakkombination, ja då blev det nästintill extas.

  Första mötet med Marabous  citron- och ingefärschoklad är det jag drar mig till minnes. Tack och lov att det är fredag! På butikens hylla ligger mitt kärleksobjekt och väntar. Snällt.

   

  Möte av annat slag 

  Andra bloggar om: choklad, citron- och ingefärschoklad, kärleksmöte

  Relaterade bilder:

6 Responses so far.

 1. Chokladbloggen skriver:

  Citron och ingefära, är den verkligen god? Tycker det låter lite suspekt så har aldrig vågat prova den.

 2. Evan skriver:

  Ja, det kan du ge dig katten på! Bättre lyss till den sträng som brast … Prova, och återkom! Du är väl expert!?

 3. Någon? skriver:

  Gott efter en grillad kyckling!

 4. Evan skriver:

  Hej Någon! Du kan mina inbitna vanor, no doubt!

 5. Mikael skriver:

  Frost?

  Låter snmaskens.

 6. Evan skriver:

  På bilden? Nej, det är en skulptur på Louisiana med en fin spegelblank sockel som jag har plåtat hörnet på.